Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

Managementthema's

Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. U kunt toepassingen bouwen met behulp van welke taal, welk hulpmiddel of welke structuur dan ook. U kunt uw openbare cloudtoepassingen bovendien integreren met uw bestaande IT-omgeving.

Projectplanning

Uw klant is weer koning door de helder planning, praktische urenregistratie en snelle (e-)facturatie: Altijd zicht op knelpunten in de planning en de bezetting van uw medewerkers en in één oogopslag overzicht op planning en budget.
Lees verder

Urenregistratie

Voor een groot aantal accountantskantoren kan het een enorme uitdaging zijn steeds weer op tijd en volledig te kunnen factureren. U kunt tenslotte niet op tijd en volledig factureren wanneer uw medewerkers niet op tijd hun uren verantwoorden. Maar hoe kan u er nu voor zorgen dat uw medewerkers op tijd én volledig hun uren verantwoorden?
Lees verder

(E-)facturatie

U wilt dat uw facturen snel betaald worden en weinig vragen oproepen. Maar hoe kan u als organisatie zorgen voor nette, heldere (e-)facturatie? In deze rubriek vindt u alles over het stroomlijnen van uw (e-)facturatieproces.
Lees verder

Het Nieuwe Werken

De tijd waarin productiviteit werd gemeten aan de hand van aanwezigheid is voorbij. Voor medewerkers is het mogelijk geworden om altijd en overal te werken. Maar wat vraagt dat van een organisatie en van de medewerkers?
Lees verder

Interne Communicatie

Vandaag de dag is het enorm belangrijk dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de laatste project- en bedrijfsontwikkelingen. Maar hoe zorgt u nu dat de interne communicatie- en informatievoorziening van uw organisatie goed in elkaar steekt?
Lees verder