Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

ICT oplossingen

Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. U kunt toepassingen bouwen met behulp van welke taal, welk hulpmiddel of welke structuur dan ook. U kunt uw openbare cloudtoepassingen bovendien integreren met uw bestaande IT-omgeving.

Algemeen

Oplossingen gebaseerd op het veelzijdige Cloudplatform Microsoft Azure stellen u in staat direct te reageren op marktontwikkelingen en nieuwe inzichten. Met Microsoft Cloudoplossingen beschikt uw onderneming over goede mogelijkheden voor innovatie en groei.
Lees verder

Apps

U kunt met Media Services van Azure schaalbare, goedkope end-to-end oplossingen voor mediadistributie bouwen voor het streamen van media naar Adobe Flash, Android, iOS, Windows en andere apparaten en platforms.
Lees verder

Cloud

Azure biedt een infrastructuur op aanvraag die wordt geschaald en aangepast aan de wisselende behoeften van uw bedrijf. Of u nu nieuwe toepassingen maakt of bestaande toepassingen uitvoert, wij bieden de beste prijs-prestatieverhouding en de beste end-to-end ondersteuning.
Lees verder

Data

Onthul nieuwe inzichten en neem betere beslissingen met Azure HDInsight, een Big Data-oplossing mogelijk gemaakt door Apache Hadoop. Maak die inzichten vanuit allerlei typen gegevens via Microsoft Excel duidelijk aan gebruikers in het bedrijf.
Lees verder

Privacy & Security

Active Directory van Azure biedt een bedrijfsklare identiteitsservice in de cloud waardoor eenmalige aanmelding mogelijk is voor cloudtoepassingen en lokale toepassingen. Ook is verificatie op basis van meerdere factoren mogelijk voor extra beveiliging en naleving.
Lees verder