Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

Ebook: Introducing Windows Azure for IT Professionals

Het publieke cloudplatform Windows Azure vormt 1 van de 3 pilaren onder de Microsoft Cloud OS visie. Door de mogelijkheden van de publieke cloud transformeert het traditionele datacenter snel. Organisaties kunnen onder meer locatie onafhankelijk data ontsluiten, flexibel moderne applicaties ontwikkelen en IT organisaties faciliteren om gebruikers locatie en device onafhankelijk te ondersteunen. Maar wel op een beveiligde en consistente wijze.

De twee andere pilaren onder de Microsoft Cloud OS visie omvatten Windows Server 2012 R2 en Microsoft System Center 2012 R2. Ook hiervoor zijn inmiddels uitgebreide e-books beschikbaar.

Dit e-book gaat dieper in op de verschillende diensten die het Windows Azure cloudplatform biedt en is gericht op IT professionals. Naast een introductie op het platform en praktische informatie om op te starten wordt in dit ebook uitgebreid aandacht besteed aan:

  • Windows Azure Compute Services
  • Windows Azure Network Services
  • Windows Azure Data Services
  • Windows Azure App Services
Download

Partnerprofiel Microsoft

Thema's op uwkantoorindecloud
Microsoft

Microsoft levert software en online diensten die mensen in staat stelt heel eenvoudig en op de manier zoals zij dat willen te communiceren en samen te werken in netwerken.
Profiel Microsoft

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud