Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

E-book: Microsoft Azure Mobile Services

Dit boek geeft een complete beeld van Windows Azure Mobile Services (WAMS). De inhoud kan direct worden toegepast door ontwikkelaars, maar kan ook als algemene oriëntatie op WAMS worden gelezen. Het biedt zowel waardevol informatie voor ervaren programmeurs op het gebied van Windows Azure als voor beginners.

Windows Azure Mobile Services biedt een enorme hoeveelheid functionaliteit, de uitdaging van WAMS is echter de bekendheid. Onbekend maakt onbemind, maar wanneer programmeurs eenmaal aan de slag zijn met Windows Azure raken ze enthousiast over de mogelijkheden.

Na een aantal basisstappen voor de beginner en het ontwikkelen van een eenvoudige demo applicatie gaat dit boek de diepte in. Het behandelt het volledige spectrum aan functionaliteit van WAMS waarvan het hart in te delen is in 3 onderdelen:

  • Datacreatie
  • Modificatie
  • Retrieval.

Download dit e-book om naast deze basiscomponenten van WAMS een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden die WAMS biedt.

Download

Partnerprofiel Microsoft

Thema's op uwkantoorindecloud
Microsoft

Microsoft levert software en online diensten die mensen in staat stelt heel eenvoudig en op de manier zoals zij dat willen te communiceren en samen te werken in netwerken.
Profiel Microsoft

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud