Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

E-book: Microsoft Azure Hybrid Cloud

Dit e-book behandelt op gestructureerde wijze de verschillende aspecten die spelen bij de migratie van een organisatie naar een hybride cloud omgeving. Het biedt een pragmatische aanpak waarbij risico’s worden verkleind. Zowel IaaS, PaaS als SaaS modellen komen aanbod, zodat gekeken kan worden naar de optimale combinatie voor uw organisatie. Naast het migratieproces wordt in de aangereikte methodiek veel aandacht besteed aan onderhoud en beheer.

De nadruk in dit e-book ligt op Hybride Cloud omgevingen. In de praktijk zullen organisaties veelal zowel gebruik maken van verschillende hosted oplossingen en diensten omdat het inrichten van een volledige eigen Private Cloud omgeving niet altijd rendabel is. Door gebruik te maken van externe service providers kunnen alle voordelen van cloud technologie worden gerealiseerd.

De hoofdstukken in dit boek zijn ingedeeld naar functie. Voor C-level, IT Beslissers, IT Architecten en Systeem Beheerders wordt de relevantie per hoofdstuk weergegeven.

Download

Partnerprofiel Microsoft

Thema's op uwkantoorindecloud
Microsoft

Microsoft levert software en online diensten die mensen in staat stelt heel eenvoudig en op de manier zoals zij dat willen te communiceren en samen te werken in netwerken.
Profiel Microsoft

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud