Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

De Cloud helpt de gezondheidszorg in Europa te verbeteren

In tijden van economische onzekerheid en bezuinigingen krijgen Europa’s beleidsmakers te maken met een aantal uitdagingen. Nergens zijn deze pijnpunten zo duidelijk als in de gezondheidszorg waar krimpende budgeten dreigen te botsen met stijgende zorgkosten en vergrijzing. Deze en andere uitdagingen verhogen de druk op de vraag naar innovatie en technologische ontwikkelingen die worden gedreven door de behoeften van patiënten en patiëntparticipatie.

De cloud: sneller, efficiënter en beter
In de afgelopen jaren is er echter een bondgenoot opgestaan: de Cloud. Met de Cloud kunnen een heel scala aan infrastructuren en applicaties, software en storage zich allemaal off-premise bevinden en te benaderen zijn via het internet. De Cloud maakt snelle, behendige en kosteneffectieve oplossingen mogelijk zonder een aanslag te zijn op personeel en kapitaal.

Overheden en zorgverstrekkers gebruiken de Cloud om een verscheidenheid aan zakelijke en medische uitdagingen aan te pakken. De resultaten lijken een enorme verbetering in kosten efficiëntie zien. Cloud computing biedt de mogelijkheid kostenbesparingen te leveren en tegelijkertijd de kwaliteit van zorg te verbeteren en de toegang tot gezondheidsdiensten te verbreden.

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op onder meer:

  • De uitdagingen en mogelijkheden binnen de gezondheidszorg en welzijn
  • Wat Cloud computing is en hoe het kan bijdragen aan betere gezondheidszorg
  • De waarde van de Cloud

Wilt u meer weten? Download dan geheel vrijblijvend de Engelstalige whitepaper ‘Health and Wellbeing: faster, more efficient, broader and better’.

Download

Partnerprofiel Microsoft

Thema's op uwkantoorindecloud
Microsoft

Microsoft levert software en online diensten die mensen in staat stelt heel eenvoudig en op de manier zoals zij dat willen te communiceren en samen te werken in netwerken.
Profiel Microsoft

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud