Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening

Worstelt u ook met uw interne nieuwsvoorziening? Ongeveer 32% van alle ontvangers van een digitale nieuwsbrief opent deze ook daadwerkelijk, dit betekent dat een groot deel niet wordt bereikt. Zij zien geen toegevoegde waarde in het lezen van de nieuwsbrief. Het is belangrijk na te gaan waarom deze nieuwsbrief voor hen geen waarde heeft.

Om ervoor te zorgen dat andere 68% van de ontvangers van de nieuwsbrief deze ook gaan lezen, geven wij onze 9 geheimen prijs waarmee u het bereik en de relevantie van uw nieuwsbrief kunt vergroten. Denk hierbij onder meer aan de manier waarop uw nieuwsvoorziening:

  • Persoonlijker kunt maken
  • Toegankelijker kunt maken
  • Eenvoudige kunt maken

Met de juiste tool is het eenvoudig aan alle voorwaarden te voldoen. Wilt u het bereik en de relevantie van uw interne nieuwsvoorziening verbeteren? Download dan geheel vrijblijvend het artikel ‘De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening’.

Download

Partnerprofiel Rapid Circle

Thema's op uwkantoorindecloud
Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.
Profiel Rapid Circle

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud