Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

Checklist voor de selectie van een interne nieuwsapp

De knoop is doorgehakt! U wilt een nieuwe tool om uw organisatie van nieuws te voorzien. De voorkeur gaat uit naar een nieuwsapp, dat is al duidelijk. Maar hoe nu verder? Hoe weet je zeker dat dit een goede keus is? Hoe kies je voor de juiste app en voor die app die het beste bij uw organisatie past? Om u te helpen bij die keuze bieden we hierbij een checklist aan.

Wanneer u de punten uit de checklist doorloopt voorafgaand aan het maken van een keuze kunt u tot een duidelijk beeld komen van wat uw wensen zijn m.b.t. de nieuwsapp. Wanneer u deze wensen helder heeft kunt u de verschillende tools die u overweegt naast de checklist leggen. Op basis van de uitkomst komt er een afgewogen vergelijking tot stand. U kiest wat het beste aansluit op uw behoeften.

Belangrijk bij het maken van een keuze voor de juiste app is het onderkennen van behoeften van alle betrokken partijen. Dit zijn vaak verschillende afdelingen binnen uw organisatie, zoals: directie, management, (interne) communicatie, ICT, HR en financiën. De checklist besteedt hier aandacht aan.

Download

Partnerprofiel Rapid Circle

Thema's op uwkantoorindecloud
Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.
Profiel Rapid Circle

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud