Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

Azure StorSimple: de volgende stap voor Hybrid Storage

De wereld van enterprise storage een complexe wereld. Doordat de vele verschillende mogelijke storage-oplossingen zich ook steeds verder ontwikkelen met meer functionaliteiten wordt het ook steeds complexer en moeilijker om deze oplossingen te beheren.

Ondertussen blijft ook de hoeveelheid data – vooral bedrijfskritieke gegevens – opzienbarend snel groeien. Volgens ESG onderzoek blijft deze snelle groei en het managen van ongestructureerde data een belangrijke storage-uitdaging voor veel ondernemingen.

Waar steeds meer full hybrid storage-oplossingen de cloud volledig integreren, kijken enterprise storage-managers verder  naar functies zoals thin provisioning, snapshots, remote replication en data reduction.

Microsoft biedt een alomvattend pakket met het Microsoft Azure StorSimple aanbod. Met StorSimple verschuift de cloud van een passieve rol in enterprise storage naar een zeer actieve rol. Nu kunnen gebruikers de mogelijkheden van hun opslag en systemen uitbreiden naar de cloud, wat hierdoor een ware extentie wordt van hun infrastructuur.

Wilt u meer weten over Microsoft Azure StorSimple? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Microsoft Azure StorSimple: The Next Step for Hybrid Storage’.

Download

Partnerprofiel Microsoft

Thema's op uwkantoorindecloud
Microsoft

Microsoft levert software en online diensten die mensen in staat stelt heel eenvoudig en op de manier zoals zij dat willen te communiceren en samen te werken in netwerken.
Profiel Microsoft

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud