Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

9 tips voor efficiente urenregistratie

Voor een groot aantal accountantskantoren kan het een enorme uitdaging zijn steeds weer op tijd en volledig te kunnen factureren. U kunt tenslotte niet op tijd en volledig factureren wanneer uw medewerkers niet op tijd hun uren verantwoorden. Maar hoe kan u er nu voor zorgen dat uw medewerkers op tijd hun uren verantwoorden?

Voor de meeste van uw medewerkers zal tijdschrijven nooit een hobby worden. Maar dit maakt het niet minder belangrijk dat alle uren op tijd en volledig worden verantwoord. Om tijdig en volledig tijdschrijven toch te stimuleren moet het zo simpel mogelijk worden gemaakt om tijd te schrijven. Daarom geven wij u in dit document 9 tips om efficiënter uren te schrijven.

Om een tipje van de sluier te lichten hieronder in het kort een aantal tips

  • Verlaag de drempel
  • Beperk keuzemogelijkheden
  • Maak duidelijke afspraken
  • Breng achterstanden onder de aandacht

Downloaden
Wilt u te weten komen hoe u efficiënt uren kan schrijven? Download dan geheel vrijblijvend het document ‘9 tips om efficiënter uren te schrijven’.

Download

Partnerprofiel Qics

Thema's op uwkantoorindecloud
Qics

Qics ontwikkelt en implementeert oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence.
Profiel Qics

 

Expertprofiel

Experts op Uwkantoorindecloud
  

Jacob is Register Accountant en één van de oprichters van Jan Accountants. Binnen Qics is Jacob als operationeel directeur medeverantwoordelijk voor het product- en strategisch management.
Profiel

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud