Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

5 Rapportagetips voor urenadministraties

Uw urenadministratie kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo is het bijvoorbeeld handig om een urenadministratie bij te houden wanneer u gewerkte uren volledig en tijdig aan de klant wilt factureren. Daarnaast kan uw urenadministratie ook inzicht geven in de tijdsbesteding van uw werknemers. Hierbij kan het belangrijke onderscheid worden gemaakt tussen declarabele en niet-declarabele uren. Tevens kan uw urenregistratie u inzicht geven in het aantal gewerkte uren indien u een ‘fixed price’ factureert.

Omdat de urenadministratie van uw organisatie voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt, zijn meerdere rapportages onmisbaar. Qics spreekt in deze whitepaper 5 tips waarmee u kan bepalen welke factoren van belang zijn bij het kiezen van deze benodigde rapportages:

  1. Maak een onderscheid in operationele en strategische rapportages.
  2. Bepaal doelen in sturingsrapportages.
  3. Zorg voor transparantie in definities.
  4. Werk met controlerapporten.
  5. Faciliteer flexibele rapportages.

Deze tips worden in deze whitepaper uitvoerig besproken en daarnaast worden de belangrijkste rapportages voor u uiteengezet. Zo kunt u grip houden op de urenbesteding en facturatie.

Download de whitepaper
Bent u benieuwd naar de 5 tips voor urenadministraties? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘5 Rapportagetips voor urenadministraties’.

Download

Partnerprofiel Qics

Thema's op uwkantoorindecloud
Qics

Qics ontwikkelt en implementeert oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence.
Profiel Qics

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud